Norske annonser for kontakt - finn en kjæreste på nett!

Norske siter med nett-dating

Fremdeles er annonser på nettet starten på mange langvarige forhold. Her kan du lære om noen seriøse nettsteder hvor du fort kommer i gang med nettdating. Med litt pågangsmot har du full kontroll etter et par kvelder foran dataskjermen eller på nettbrettet. Regn med litt prøving og feiling. Ikke bli satt ut av fine ord fra proffene der ute. Det er desverre ganske mange som prøver å lure uskyldige nordmenn.

Etter at Facebook ble så stor har det blitt færre rene kontaktsteder på nettet. De forsvinner bare. Nettby og Spraydate og Blink ble lagt ned. De andre har nesten ikke folk igjen. Bare de store samt steder for spesielle nisjer består. Sjekking på Facebook vokser! Vær oppmerksom på fellene der inne. Hvis du bare har lyst å chatte med noen online så er det mange muligheter til det også.

www.nettkos.com
Betal gjerne for utvidet medlemskap hvis du er en ivrig nettsjekker. Eller hvis du vil ha kontakt med noen fra fattigere land. Tusenvis av single i hele verden kontakter hverandre på disse sitene hver dag. Det blir flere etter hvert som internett blir mer utbredt. Særlig i store og fattige land som Cuba, Brasil og Columbia kan en kontaktannonse være starten på et nytt liv.

Mange av sitene som tilbyr gratis kontakt annonser fungerer ganske bra. Men det er kanskje ikke alltid de mest seriøse personene som registrerer seg der. Veldig mange er inne bare for å teste ut hva dette er for noe, registrerer en profil og kommer aldri tilbake. Du sender kanskje en mail men får aldri svar. Det er ikke så gøy.

Her kan du treffe noen seriøse personer: [noen sponsede linker]

match.no
Match er verdens største date-nettsted. STORT utvalg av seriøse søkende fra mange land.
FirstDate FirstDate
FirstDate er ett av de store sjekkestedene med mange søte menn og kvinner!
frodig.no
Møteplass med kontakt for de frodige og store. Populær treffsite i Norge!
sukker.no
Avansert matchesystem og bra utvalg. Her må man være betalende for å kunne sende mail.
kristendate.no
Møteplass, kontakt- og vennetjeneste for deg med kristne verdier. Kristendating.
nettdating.no
Norges nyeste sjekkested. Ikke helt gratis lengre, men billig, bra og ingen bindingstid.
møteplassen
En av de bedre stedene for å legge inn en dateprofil, koster penger etter noen dager.
seniordate.no
Nytt norsk datested for de over 40. Treff venner, reisefølge eller en kjæreste.
skeiv.no
Kontakt for dere som er "skeiv", eller kanskje bare litt alternative.

Ikke ute etter en ektefelle nå? Kanskje du da heller har lyst å prate med en spådame på nett om fremtiden din. Eller vil du bare chatte så kan du det også. Det er ikke nødvendig å stresse når du er online.

Er du ny innen dating på nett så anbefaler vi å se dokumentaren i NRK Brennpunkt om temaet dating på nett. Det går som oftest helt fint, men vær likevel naturlig forsiktig! Hvis du er mann og det skjer at en fin dame tar kontakt med deg uten at du har vist initiativ først, da bør du være skeptisk. Er du dame og får tilsvarende mailer fra menn (som gjerne sier han er utestasjonert amerikansk soldat) bør du også være skeptisk. Alle ber de om penger etter en stund. Kutt da kontakten med en gang, selv om du er blitt følelsmessig engasjert. NRK Brennpunkt-dokumentaren viser akkurat hvordan det kan gå hvis man er for naiv.

Men som sagt, det dreier seg bare å bruke hodet. Det er mange seriøse søkende der ute som virkelig VIL møte noen på ordentlig! Kjøp gjerne flybillett, men ikke send noe særlig med penger.

Nå i 2024 er det desverre færre ekte gratis møteplasser for dating på nett online. Hvis du virkelig er seriøs bør du ikke være redd for å betale noen kroner for å bli medlem. Da vil du kunne skrive og svare på mail til hvem som helst. På den måten viser du at du er seriøs og at du ikke bare tuller med dem.

Som skrevet over, vær oppmerksom på svindel, som desverre er vanlig innen online dating. Men ikke la det stoppe deg. Bare pass litt på. Prøv å alltid være positiv så får du masse nye venner. Nettdating er aktuelt for alle aldre. Nyere statistikk viser at hele 1 av 5 par har funnet hverandre ved hjelp av nettsjekking. Du kan bli den neste, men det krever at du er litt aktiv. Det skader ikke med en dose sunn skepsis. Det er alltid greit å være litt forsiktig i begynnelsen.

Og nok en gang, ikke sende penger til noen! Særlig ikke til de som maser. Det er nok av eksempler på hvor galt det kan gå. Bruk sunn skepsis men ikke bli så redd at du ikke tør å prate med noen. Jeg kjenner mange som har møtt noen online, meg selv inkludert. Enten det er fra samme by eller fra andre siden av verden.

Det går fint an at du kjøper flybilletter hvis man vil bli kjent. Bare ikke send penger til billett, det er garantert svindel. Si heller du skal kjøpe billett og sende booking-referansen til dem. Mange som driver med kontaktannonser gjør det desverre bare for å lure deg, sånn er det bare. Ikke gi opp for det!

Så sett i gang nå, det er absolutt mulig for de fleste å møte noen på nett 2024. Det er fremdeles populært å date på nettet.

Privacy Policy
© nettkos.com 2024. Benytter cookies. Inneholder enkelte sponsede linker. Kontakt